Opgave

16 Dec 2010

Kære slave,

Det er snart længe siden du har fået en orgasme, og det kan man til tider mærke på dig. Men du får lige en opgave før du får din orgasme. Og du skal gøre dig umage.

Du skal give mig mindst een orgasme, før du får muligheden for at komme. Hvordan du gør, er op til dig. Men det er dig der skal servicere mig. Hvis du giver mig en enkelt orgasme, så får du lov til at komme dagen efter, hvis du ønsker det. Dette lover jeg, men jeg lover kun at du får en enkelt. Og det bliver mig der giver dig den.

Hvis du ønsker mere end een, så bliver opgaven sværere; Du skal give mig 2 orgasmer i træk. Noget som kun er lykkedes dig en enkelt gang. Hvis det lykkedes dig, får du alle de orgasmer du ønsker resten af året.

Men du får kun lov til at prøve een gang; forstået på den måde. At hvis jeg kommer een gang, kan du vælge enten;

Så hvad vil du? Den sikre og nemme løsning eller forsøge at få den store tur, selvom det kræver mere arbejde - hvis det lykkes.

Jeg forventer dog stadig at have fuld adgang til din krop.

Tilbage til forsiden
View Comments
blog comments powered by Disqus