Velkommen

01 May 2010

Jeg er en fyr på 34 år, som i et stykke tid har opfordret min kæreste til at blogge om "os". Men hvorfor ikke selv forsøge - hvilket jeg hermed vil gøre. Jeg har før fejlet, men håber at denne gang bliver anerledes :)

Vi bor i københavn og har passeret de første 10 år i hinandens selskab. Og der er ikke planer om at ændre det. Lige fra starten fortalte hun at hun var glad for sex, og der gik ikke lang tid før hun fik sneget lidt dominans ind. Hvilket har været en fast del af vores sexliv sidenhen.

Vi lever ikke i et 24/7 forhold - og er langt fra "hardcore", som andre man ser på nettet. Men det er heller ikke vores mål. Vi skal bare have det sjovt. Og da det giver lidt ekstra spænding i hverdagen, og efterhånden er blevet en så fast del af vores forhold, tvivler jeg på at vi nogensinde tager vores bdsm/bondage af programmet.

Formålet med bloggen? Tja, det er at få sat ord på hvad vi laver. Måske inspirere andre. Og ellers se hvad der sker.

Min kæreste og slavetøs blogger på slavetoesen.dk.

Tilbage til forsiden
View Comments
blog comments powered by Disqus